Станете част от екипа на Fantastic Services

Разгледайте свободните ни позиции

Излез от кутията

С какво е по-различна работата във Fantastic Services

Всеки ден се стремим към звездите. Има само една приемлива оценка и тя не може да е различна от ФАНТАСТИЧНО! Ние сме хората, които не просто мислят извън кутията, а тези, които я разрушават и правят оригами от нея. Хората, които гледат към бъдещето и се питат: Как бихме могли да станем още по-добри в това, което правим?

Станете част от Fantastic Services и бъдете вдъхновени от екип от мотивирани и креативни хора, изградили основите на това, което сме днес.

Тук ще имате възможността да надхвърлите собствените си възможности, споделяйки и развивайки идеи - заедно с нас.

Отдели

От технологично усъвършенстване, до развиване на бизнеса - изберете това, което ви подхожда най-добре

Master Franchise

Service Experience

Customer Service

Стремейки се към постоянно развитие, колегите от Master Franchise работят по привличането и предлагането на ексклузивни права Master Franchise на потенциални инвеститори от цял свят в сферата на професионалното почистване и поддръжка на дома и офиса. Това дава възможност на инвеститорите да черпят от познанията на Fantastic Services за последните 10 години. От нашите стратегии за маркетинг, продажби, и дълбоки познания по професионалното портфолио от услуги на компанията, което позволява възможността за фокус върху предоставянето на услуги с най-високо качество. Service Experience гарантира, че всички изпълнявани услуги отговарят на стандартите на бранда. Колегите от Customer Service се грижат всички заинтересовани страни да бъдат удовлетворени от извършването на услугата. Заедно с всички отдели в компанията, ние ежедневно работим, за да създаваме услуги, които хората обичат.

Разгледайте свободните ни позиции

Sales

Marketing

SEO

Service Development

Franchise Recruitment

Franchise recruitment разширяват мрежата ни от франчайз партньори, които да оперират под бранда Fantastic Services и да доставят услугите до крайния клиент. Service Development се грижиат за развитието на професионалното ни портфолио, като основната цел е винаги да отговаряме на нуждите на клиентите, да въвеждаме иновации и да осигуряваме на партньорите ни най-новото оборудване в тяхната сфера. Все пак, достигането до толкова много хора може да бъде предизвикателство за нашите партньори, поради което всички колеги от Marketing и SEO работят усилено за привличането на клиенти чрез създаване и оптимизиране на уеб сайтове и промотиране на бизнеса чрез офлайн и онлайн маркетинг кампании. След като спечелим вниманието на нашите клиенти, те могат да резервират услугата си онлайн или чрез обаждане към колегите ни от Sales екипа.

Разгледайте свободните ни позиции

HR Management & Administration

Training & Development 

Communications

Office Management

За да подпомогнат процеса на работа, колегите от HR Management & Administration намират нови таланти, които да се присъединят към Fantastic Services, както и се грижат за тяхната мотивация и личностно развитие. Екипът от професионални трейнъри се заема със задачата всички настоящи служители да получават подходящо обучение и непрекъснато да се усъвършенстват както като хора, така и като професионалисти. Екипът, движещ комуникационната стратегия на компанията, има за цел да се грижи за благосъстоянието и щастието на колегите, благодарение на всички инициативи, насочени към баланс на личния и професионален начин на живот, като същевременно поддържат модерна и просторна работна среда.

Разгледайте свободните ни позиции

Accounting

Finance operations (Accounts receivables & Credit control)

Business Analysis

Accounting и Finance operations са отделите, които движат всички финансови плащания. А екипът на Business Analysis гарантира, че Фантастик Сървисес винаги е в крак с най-новите тенденции в бизнеса. Всеки ден те работят усилено за създаване на нови статистики и анализи, които ще ни помогнат да вървим напред, следвайки непрекъснато променящите се желания на нашите клиенти и партньори.

Разгледайте свободните ни позиции

AI

Front - end development

Back - end development

Mobile development

System Administration

Нищо не би било възможно без нашите невероятни колеги от IT & Back-end! Те са създателите на платформата за онлайн резервации - CRM системата, използвана ежедневно от всички 450 служители във Fantastic Services, и на двете мобилни приложения, предназначени както за партньори, така и за клиенти.

Разгледайте свободните ни позиции

Запознайте се с екипа

Посланици

Прекрасните и всеотдайни колеги, с които работим всеки ден, са хората, които правят нашата фирма толкова специална.

Ето тук можете да видите техните истории!

Във Fantastic Services винаги работим с идеята да въздействаме позитивно в живота на хората.

Антон СкарлатовCo-founder & CEO

CV преглед

Всички CV-та, които получаваме, се проверяват лично от нашите специалисти за набиране на таланти.

Интервю по телефон

В случай че кандидатурата ви е подходяща, ще се свържем с вас за интервю по телефона.

Лична среща в офиса

Ако ви одобрим след събеседването ни по телефона, ще бъдете поканени и на среща в офиса!

Какво ви вълнува? Разработка на високотехнологични мобилни приложения? Комуникация с клиенти, развиване на бизнес аналитично мислене?  Или да работите в екип с умни хора в забавна и модерна атмосфера?

Страхотно, нас също!