Правила за поверителност

В 1st Online Solutions Limited (ние, нас, 1st Online Solutions Limited, Fantastic Services) разбираме, че вашата поверителност е много важна. Ето защо се ангажираме да защитаваме и зачитаме поверителността на всички потребители на нашите уебсайтове, приложения и всякакви други услуги, които предоставяме (нашите услуги).

Политиката ни за поверителност, която е изложена по-долу, обяснява каква информация и лични данни бихме могли да съберем от вас, както и как бихме могли да използваме или да споделяме всяка информация, която сме събрали или сте ни предоставили. Моля, имайте предвид, че тук описваме само нашите практики, които се отнасят за всички уебсайтове, които притежаваме и оперираме, и за всички услуги, които предоставяме, включително нашите онлайн и мобилни продукти. Тези правила не важат за трети страни, включително за други компании, с които бихте могли да взаимодействате с или чрез нашите услуги.

Когато използвате и ни предоставяте информация чрез нашите Услуги, приемате и давате съгласието си за обработката на вашата информация в съответствие с тази Декларация за поверителност, нашите Правила за Cookies, нашите Условия за ползване на уебсайта, нашия лиценз GoFantastic End User (наличен в приложението ) и, ако е приложимо, нашия лиценз за крайния потребител на BFantastic (наличен в приложението).

Моля, прочетете внимателно цялата наша политика за поверителност. Когато регистрирате профил или използвате нашите уебсайтове, приложения и услуги, вие се съгласявате с описаните по-долу практики.

За целите на Закона за защита на данните от 2018 г. (Закон) администраторът на данните е 1st Online Solutions Limited, компания регистрирана в Англия и Уелс, под регистриран номер 07082485, чието седалище се намира на ул. Tooley 98, Лондон SE1 2TH. Ние сме регистрирани като администратор на данни в Комисията за Информация под регистрационен номер ZA040002.

Ако не разбирате части от политиката ни за поверителност или имате въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас на адрес privacy@fantasticservices.com.

Нашият ангажимент за неприкосновеност

Искаме 1st Online Solutions да e сред първите компании, които определят новия стандарт в правилата за защита на данните. Ние приехме изискванията на Общия регламент за защита на данните ("GDPR"), за да гарантираме, че напълно спазваме принципите на националните и международните закони за защита на данните. Създадохме следните принципи за защита на данните:

1. Законосъобразност, справедливост и прозрачност на обработката на данни

Вашите лични данни ще бъдат събирани и обработени по лесен, справедлив и прозрачен начин.

2. Ограничения за целта и за съхранение

Личните данни, които събираме, имат ясна и легитимна цел и няма да се съхраняват от нас повече от необходимото.

3. Минимизиране на данните

Всички лични данни, които използваме, ще бъдат адекватни, актуални и само ограничени до това, което е необходимо за нас и нашите партньори да предоставят някоя от предлаганите услуги.

4. Точност

Личните данни, които съхраняваме, ще бъдат правилни, пълни и актуализирани (ако е необходимо) с информация, която сте ни предоставили лично. Ще бъдат предприети подходящи стъпки, за да се гарантира, че неточните или непълни данни се изтриват, коригират, допълват или актуализират.

5. Поверителност и сигурност на данните

Вашите лични данни ще бъдат третирани като поверителни и ще бъдат защитени чрез предприемане на всички подходящи организационни и технически мерки за предотвратяване на неоторизиран достъп, незаконна обработка и разпространение, както и случайна загуба, промяна или унищожаване на вашите лични данни.

Информация, която можем да съберем от вас

Можем да събираме и обработваме следните данни за Вас:

Информацията, която ни предоставяте, като име, адрес, имейл адрес и телефонен номер, възраст, потребителско име, парола и друга регистрационна информация, информация за дебитна и кредитна карта, лично описание, данни за вашето домакинство или фирма, и каквато и да е информация за вас или вашата собственост, разкрита в снимки и/или видео и/или аудио записи на вас или на вашето имущество и на всички лица или предмети, които сте предоставили на нас, или които доставчикът на услуги и / или след предоставянето на услугите в съответствие с условията на услугите и всяка друга информация, която сте решили да предоставите доброволно, когато:

- попълвате формуляри за контакт или запитване или чрез предоставяне на информация чрез нашите уебсайтове и / или нашите приложения;

- абонирате се да получавате всеки бюлетин, който можем да предложим от време на време;

- завършвате всички доброволни проучвания, от които можем да Ви помолим от време на време да участвате;

- изпращате ни отзиви чрез нашия уебсайт и / или нашите приложения;

- отговаряте на нашите маркетингови съобщения;

- говорите с нас по телефона, по пощата или по електронната поща или чрез функцията за незабавно чат на нашите уебсайтове и на нашите приложения (в който случай ще запазим запис на тази кореспонденция); или

- да подадете сигнал за проблем с някоя от нашите Услуги.

Информацията, която може да съберем автоматично всеки път, когато посещавате който и да е от нашите уебсайтове, използвайте някое от нашите приложения или системи за профили:

- основна демографска информация и предпочитания (ако сте избрали да споделяте демографски данни в профила си в Google; техническа информация, включително типа на устройството което използвате), информация за мрежата, операционната ви система, типа браузър, който използвате и т.н .;

- статистически данни за действията, поведението, взаимодействията и навигацията на нашите потребители чрез нашите приложения и / или уебсайтове. Моля, имайте предвид, че тези данни не идентифицират никого;

Някои от услугите ни с активирана локация изискват вашите лични данни. Ако искате да използвате конкретната функция, ще бъдете помолени да предоставите вашите данни за тази цел. Можете да оттеглите съгласието си по всяко време, като промените предпочитанията си за местоположение в менюто чрез настройките на устройството си. Работим в тясно сътрудничество с трети страни (включително бизнес партньори, подизпълнители в областта на техниката, услуги за плащане и доставка, рекламни мрежи, доставчици на информация за търсене, агенции за кредитна референтна агенция, агенции за предотвратяване на измами и агенции за събиране на дългове).

Ето до какъв тип информация имате достъп:

Актуална информация за последните поръчки; лична информация (включително име, имейл, телефон, адрес, комуникации и персонализирани рекламни настройки); настройки за плащане (включително информация за кредитни карти); настройки за маркетингова комуникация, резервация и история на запитвания.

Как може да използваме вашата информация

Ние използваме информацията, която ни давате:

- да Ви предоставим информацията, продуктите и услугите, които сте поискали от нас;

- да комуникираме с вас за всички коментари, оплаквания, запитвания или обратна връзка, които може да имате за нас;

- за да ви дадем възможност да взаимодействате с всички функции на услугата на нашия уебсайт, когато решите да го направите;

- да ви уведомяваме за всички промени в нашите Условия или Услуги, да съобщаваме с Вас всяка информация относно резервацията Ви и да Ви изпращаме всяка информация и съобщения, свързани с профила;

- да гарантираме, че съдържанието на нашите уебсайтове и нашите приложения е представено по най-ефективния начин за вас и вашия компютър и/или устройство;

- да Ви предоставим информация за предлаганите от нас стоки и услуги, които могат да Ви заинтересуват, по пощата, телефона, SMS или електронната поща. Ще изпратим тази информация със SMS или имейл само ако:

(i) сте се съгласили с това; или

(ii) информацията е за продукти и услуги, подобни на тези, които са били предмет на предишна продажба или преговори за продажба на вас (и не сте се отказвали от получаването на такива маркетингови съобщения); или

(iii) след отказване (и/или отписване) вие продължавате да използвате нашите услуги; или

(iv), където ни е позволено да направим това по закон без съгласие, например, ако ни предоставите фирмения имейл адрес. Ако не искате да използваме информацията ви по този начин, моля, свържете се с нас чрез нашия формуляр за връзка или данните за контакт в съответния параграф.

По-конкретно, ние ще предоставим вашите данни на доставчика на услуги, който е избран да ви предоставя услуги с цел предоставяне на тези услуги. Тази информация може да включва (i) вашето име, адрес и данни за контакт; (ii) подробностите за Вашата собственост и услугите, които желаете, заедно с всички подходящи снимки, които може да сте предоставили; (iii) незадължаваща оферта, която сме ви предоставили; и (iv) данните Ви за плащане и начин на плащане.

Ние използваме информацията за вас, която събираме автоматично:

- да управляваме нашите уебсайтове и приложения и за вътрешни операции, включително отстраняване на проблеми, анализ на данни, тестове, статистически цели и проучвания;

- да подобряваме уебсайтовете, приложенията и услугите си, за да гарантираме, че съдържанието е представено по най-ефективния начин за вас и за вашия компютър и устройство;

- да наблюдаваме и подобряваме сигурността, качеството и ефективността на нашите продукти и услуги;

- да ви позволи да участвате в интерактивни функции на уеб сайтовете и приложенията, когато решите да направите това;

- като част от усилията ни да поддържаме нашите уеб сайтове и приложения безопасни и сигурни;

- да измерваме или да разберем ефективността на рекламата, която предоставяме на Вас и на други хора, и да Ви предоставяме подходяща реклама;

- да Ви предложим предложения и препоръки за стоки или услуги, които може да ви интересуват, и да управлявате по друг начин отношенията ни с нашите клиенти.

Ние използваме информацията за вас, която събираме от други източници, в съчетание с информацията, която ни давате, и информацията за вас, която събираме автоматично. Ще използваме такава информация само за целите, посочени по-горе.

Бисквитки

Нашите уеб сайтове и приложенията ни използват "бисквитки", за да ви отличат от другите потребители. Това ни помага да Ви осигурим възможно най-доброто изживяване, когато сърфирате в нашите уебсайтове и приложения и също ни позволява да подобряваме нашите Услуги. За подробна информация относно "бисквитките", които използваме, и целите, за които ги използваме, вижте правилата ни за "бисквитките".

Къде съхраняваме и обработваме вашата информация

Ние сме международна компания с операции по целия свят. С използването на нашите услуги Вие ни разрешавате да обработваме информацията ви навсякъде, където ние или нашите партньори практикуват бизнеса си.

Цялата информация, която ни предоставяте, се съхранява на нашия защитен сървър в България. Разполагаме с ниво на сигурност, съответстващо на естеството на съхраняваната информация и вредата, която може да възникне вследствие на нарушаване на сигурността.

Данните, които събираме от Вас, могат да бъдат прехвърлени и съхранявани в местоназначение извън Европейското икономическо пространство (ЕИП). Възможно е тя да се обработва и от персонал, работещ извън ЕИП, който работи за нас или за един от нашите доставчици. Такъв персонал може би е ангажиран, наред с други неща, с обработката на вашата резервация, обработката на вашите данни за плащане и предоставянето на услуги за поддръжка. С изпращането на вашите лични данни, вие се съгласявате с това прехвърляне, съхранение или обработка. Ние ще предприемем всички необходими стъпки, за да гарантираме, че вашите данни се третират правилно и в съответствие с тази политика за поверителност.

Когато ви връчим (или създадете) парола, която ви позволява достъп до определени части от уебсайтовете или приложенията Ви, вие сте отговорни за запазването на тази парола като поверителна. Молим ви да не споделяте парола с никого.

Можем да обработваме и съхраняваме информация, която сме събрали навсякъде, където ние или нашите партньори оперираме, в страни извън вашата държава на пребиваване. Ние свеждаме международното прехвърляне на лична информация до минимум. В случаите, когато прехвърляме всякаква лична информация в държави извън вашата държава на пребиваване, ние ви гарантираме, че информацията се предава в съответствие с настоящата Декларация за поверителност и съгласно приложимите закони.

За съжаление предаването на информация по интернет не е напълно сигурно. Въпреки че ще направим всичко възможно, за да защитим вашите лични данни, не можем да гарантираме сигурността на данните, предавани на нашите уебсайтове или на нашите приложения; всяко предаване е на ваш собствен риск. След като получим информацията ви, ще използваме строги процедури и функции за сигурност, за да се опитаме да предотвратим неоторизиран достъп. "

Разкриване на Вашата информация

Оповестяване в рамките на фирми от 1st Online

Можем да споделим Вашата лична информация на всеки член на нашето семейство от компании, което включва, но не се ограничава до никоя от компаниите ни, регистрирани в Англия, Уелс, България и/или Австралия (за актуален списък, моля пишете ни на privacy @ fantasticservices .com), нашата основна холдингова компания и/или нейните дъщерни дружества, всички наши дъщерни дружества (както е определено в раздел 1159 от Закона за дружествата на Обединеното кралство от 2006 г.) на съответното дружество, нашата основна холдингова компания и/или което и да е или всичките й дъщерни дружества, партньори, доставчици на услуги, лицензодатели, лицензополучатели или други свързани с нас трети страни.

Дружества на трети страни

Можем да споделим Вашата лична информация на трети страни за следните цели:

Промяна на собствеността

В случай, че продадем или закупим фирма или активи, можем да разкрием личните Ви данни на бъдещия продавач или купувач на такава фирма или активи; или

Ако всички или значителна част от активите на 1st Online Solutions Limited или активите на групата ни от компании са придобити от трета страна. В този случай личните данни на нашите клиенти съхранявани от нас, ще бъдат един от прехвърлените активи;

Задължение за разкриване

Ако сме задължени да разкрием или споделим Вашите лични данни, за да се съобразим с каквото и да е правно задължение или за да приложим Условията за ползване на нашия уебсайт, нашия лиценз за краен потребител на GoFantastic, нашия лиценз за краен потребител на BFantastic и други споразумения; или за да защитим правата, собствеността или безопасността на 1st Online Solutions Limited, нашите клиенти или други. Това включва обмен на информация с други дружества и организации с цел защита от измами и намаляване на кредитния риск;

Нарушение на договора

Ако не извършвате плащания, които дължите във връзка с предоставяните до Вас услуги от доставчика на услуги, ние можем да разкрием личните Ви данни на агенции за кредитен рейтинг и на агенции за предотвратяване на измами с цел предотвратяване на измами. Също така може да разкрием личните Ви данни на агенции за събиране на дългове, които могат да използват Вашата информация, за да проследят Вашето местонахождение и да възстановят дълговете. Информацията, която предоставяме на такива агенции, на свой ред може да бъде предоставена от тези агенции на други организации, които могат да използват Вашите лични данни, за да извършват подобни проверки. Информация, регистрирана от агенциите за предотвратяване на измами, може да бъде достъпна от организации с други юрисдикции;

За защита на клиенти и/или трети страни

Ако сме принудени да защитим собствените си права, собственост и операции (да налагаме изпълнението на договора или да търсим средства за защита или за ограничаване на нанесените ни щети).

Сигурност

Ние се ангажираме да пазим сигурна личната информация и всички данни, които събираме от клиенти. Използваме физически, технически и организационни мерки за сигурност и защита, които спомагат за предпазването на информацията, която сме събрали, от неоторизиран достъп и трети страни.

Имайте предвид обаче, че няма сървър, мрежа или система за пренос на данни по интернет, които да са 100% сигурни и ние не можем да гарантираме сигурността на каквато и да е информация, предавана чрез нашите уебсайтове, приложения и системи за профили, и не гарантираме възможността ни да предотвратим такива загуби или злоупотреби. Избирайки да споделяте информация с нас, Вие приемате този риск.

- Вашите права

Имате право да поискате да не обработваме личните Ви данни за маркетингови цели. Обикновено ще Ви информираме (преди да съберем данните Ви), ако възнамеряваме да използваме Вашите данни за такива цели. Можете също така да упражните това право по всяко време чрез центъра за предпочитания в онлайн профила си или като се свържете с нас, като използвате данните за връзка в параграф "Свържете се с нас” по-долу.

Общият регламент за защита на личните данни Ви дава и правата: да знаете и да получите достъп до информацията, която съхраняваме за Вас, да поискате промени в личната Ви информация, ако тя е погрешна или Ви представя погрешно и да поискате копие от Вашите лични данни, да изискате да ограничим обработката на личните Ви данни или да ги изтрием напълно.

Освен това можете да ограничите личната информация, която споделяте. Единственият начин, по който събираме лична информация, е, когато ни я предоставите доброволно. Можете да изберете да прегледате някои части от уебсайтовете на "Фърст Онлайн Солюшънс" ООД, без да създавате профил, да купувате услуга или по друг начин да ни предоставяте лични данни. Всяка предоставена до нас лична информация, обикновено ще бъде запазена, докато Вашият акаунт е активен или докато е необходимо да предоставяме услуга или да оперираме нашата дейност, освен ако по-дълъг период на съхранение е необходим или разрешен от закона.

Ако имате повече въпроси или искате да упражните някое от Вашите права, свържете се с нашия екип, като изпратите имейл до privacy@fantasticservices.com. След това ще прегледаме заявката Ви и ще се свържем с Вас в рамките на 30 дни. Можете също така да се обърнете към Службата на комисаря по информацията, която ще ви посъветва как да подадете жалба.

Линкове към уебсайтове на трети страни

Нашите уебсайтове може от време на време да съдържат линкове към уебсайтовете на нашите партньорски мрежи и афилиейт партньори. Ако последвате линк към някой от тези уебсайтове, имайте предвид, че тези уебсайтове имат свои собствени правила за поверителност и че не приемаме никаква правна или всякаква друга отговорност за тези правила. Моля, проверете тези правила, преди да изпратите лични данни на тези уебсайтове. Приветстваме всички отзиви относно уебсайтове на трети страни, с линкове към или от нашите уебсайтове.

Промени в нашата Декларация за поверителност

С изпращането на Вашата информация до нас, вие се съгласявате да използваме тази информация, както е посочено в тази Декларация за поверителност. Ако променим Декларацията ни за поверителност, ще публикуваме актуализираните правила на тази страница, както и може да известим за тях на други места в уебсайтовете и приложенията (като началната страница) за определен период от време, за да имате възможност да се запознаете с промените.

В случай на каквито и да е промени, ние също ще актуализираме датата на "Последна актуализация " в горната част на тази Декларация за поверителност. От време на време, проверявайте правилата ни за поверителност, за да сте сигурни, че сте доволни от промените, които правим. Продължавайки да използвате Услугите ни след промени в тази Декларация за поверителност ще означава, че приемате тези промени.

Свържете се с нас